2019-03-08
第一次食到啲咁難食嘅甜品,要整得難食其實都幾難,俾個like話說今日睇完電影,見有少少餓唔想食正餐於是就試吓呢間甜品,我9點35分左右入到去坐,等左好耐終於落到單(52分)人手就得三個計埋店長,一個長期係收銀位,另外兩個就出餐抹枱執嘢一腳踢,等左好耐先有人嚟幫我地落單,雖然態度良好,但係依然有啲不滿,不過算啦然後我問佢哋攞咗兩杯水,飲得出係水喉水(唔知有冇過濾),其中一杯污糟到唔想飲唔知睇唔睇得出有油浮面+杯口有積+有塵之後等左好耐,係10:25分個甜品終於到,大大話話喺入邊坐左超過九個字先有得食,諗住佢哋應該唔夠人手,有得食就算啦點知嚟到得丁屎咁大個,只係高過個杯少少,Menu張圖影到鬼死咁大,真係俾佢呃到然後冇錯我又再一次"算啦好食就得"唔係我誇張,佢真係冇改錯名,硬過磚頭,小小蜜糖味都冇,乾爭爭,好似食緊冇蒜蓉嘅蒜蓉法包,但好神奇冇燶味,我唔係食過呢啲麵包磚好多次,但我都知道應該係外脆內軟,充滿蜜糖非常邪惡,只能說佢好善良我應該相信openrice,明知佢咁多負平就唔應該試等左咁耐比60幾蚊食啲咁嘅嘢
然後冇錯我又再一次"算啦好食就得"
我應該相信openrice,明知佢咁多負平就唔應該試
等左咁耐比60幾蚊食啲咁嘅嘢