餐厅: 聆渢咖啡廳
资讯:

2017-10-25 2255 浏览
衬住老公生日,book左间酒店房住番晚,包自助早餐,而晚餐就用信和会员买一送一优惠,计过咁样就2000蚊都唔驶可以食两餐buffet加住番晚,应该算系最抵?!以我食过咁多间自助餐黎讲,如佢无买一送一算唔抵,正价6百几蚊一位,但无生蚝,而因佢加枱加到出楼梯底,人真系好多,而当天我地就坐楼梯底,得长脚蟹虾螺之类,因人太多关系,真系要排长龙去夹,都还可以既,但因无至爱既生蚝,都食好少,而老公为左等无咁多人先夹变左得d残骸咁,如想食至靓就要畀d时间去排长龙了刺身方面都ok,系个吞拿鱼,老公拎左4片都食唔哂,因无乜味,而样又麻麻,佢拎返黎我以为佢夹左西瓜返黎,因真系好似!而最好味我反而觉得系d甜品,劲劲劲多款式,甜得黎又好好食㖞!即整餐黎讲最满意系d甜品,一流的出面设置烧野区应该系该酒店最突色既一样野黎,d烧牛烧鸡翼都好好味,佢仲有个蟹皇鱼肚羹超好味,老公食左两碗,要排队去拎,佢会即场倒落瓦碗再加热,落埋d配料,一流~老公连食两碗仲想追加可惜d煲仔洗吴切暂停供应,等到供应翻又排晒长龙唯有放弃琵琶烧鸭配酸梅酱都好食,仲有烧乳猪佢仲有d素食类,其实都算多元化,见唔少上年纪都喜爱去夹素食总结黄金海岸d

甜品

琵琶烧鸭配酸梅酱都好食,仲有烧乳猪
佢仲有d素食类,其实都算多元化,见唔少上年纪都喜爱去夹素食

总结黄金海岸d熟食比起生野出色
如喜爱熟食烧物都值得一去,但如喜爱刺身生野类就会失望
如果我再去黄金海岸住同玩应该唔会再食dinner buffet
2017-10-22
庆祝纪念