2019-07-29 459 浏览
有朋自遠方來,一班好朋友扮青春所以揀左呢極尚大喜屋放題聚舊 🥳🥳數年前有一段時間babe好鍾意食放題,不論大喜屋還是極尚大喜屋我地都食過數次,野食質量是不錯的;今次可以再食我都有啲期待一黎當然係刺身 ✌🏻三文魚、蝦都幾新鮮;仲有象拔蚌,雖則唔係最靚最甜既位,但放題都有得食算係咁;海膽sushi, 細細舊都okay 跟住芝麻雞翼、羊架、牛舌、牛肉粒都唔錯 👍🏻佢地仲有燒菠蘿,好味好juicy 👍🏻有個花膠雞湯,幾似相撲鍋;唔差,花膠都算淋 😋老人家要食下粥、燉湯... 都幾入味 😋甜品我地都叫左好多款,overall都係唔錯,唯獨個炸鮮奶既皮有啲厚 🧐🧐🧐我地一行7個人,基本上可點既都點晒咁濟 😂當然我無可能每一款都食晒,不過朋友都話以呢個價錢再加上放題,有呢種質量算係好okay 😊希望餐廳繼續保持水準 👍🏻👍🏻👍🏻

一黎當然係刺身 ✌🏻

跟住芝麻雞翼、羊架、牛舌、牛肉粒都唔錯 👍🏻
佢地仲有燒菠蘿,好味好juicy 👍🏻
有個花膠雞湯,幾似相撲鍋;唔差,花膠都算淋 😋
老人家要食下粥、燉湯... 都幾入味 😋

我地一行7個人,基本上可點既都點晒咁濟 😂

希望餐廳繼續保持水準 👍🏻👍🏻👍🏻