[🇭🇰香港- 尖沙咀].有留意開Story應該都知呢排係咁去食韓燒😂唔係講笑,好食到一個月內去咗三次😛次次去必食”燒鰻魚”,店員四邊都燒到脆身,之後再包住芝麻葉同自家製醬汁,超惹味!燒肉方面就一定要試佢哋嘅”1++韓牛”同”特大牛排骨”;最後,我想同唔怕食”醬油蟹”嘅朋友講,一定要食!蟹膏同蟹肉超鮮甜,撈埋紫菜同埋麻油香嘅飯一齊食,冇得輸!!真係每一次食完都好滿足🥰次次黎都係爆滿,所以大家想食記得打電話book定!.🔻🍽 本家韓國料理📌 地址: 尖沙咀金馬倫道22-24號東麗中心1樓.#tummysready #tummysreadytoeat #tummysreadyinhongkong #tummysreadyattsimshatsui #tummysreadyforkorean #tummysreadyforbbq
[🇭🇰香港- 尖沙咀]
🔻