2018-11-13 13 浏览
最近不停食茶記、冰室之類既店~再唔係就深水埗食麵🤣成陣呀叔味出曬黎~終於遇到間無乜呀叔味既冰室😎·我同男友都係叫dinner set,貪佢包齊餐湯、飲品😝·烤美國穀飼西冷扒配黑松露野菌汁💰HKD88唔知係咪用烤、唔是用煎,感覺上無咁油膩,我揀左七成熟,但嫌略有些少熟🙈但佢就係大大塊,咬落都幾嫩唔韌,對得住價錢啦😛·黑松茸海鮮蛋包飯配日式咖哩汁💰HKD78我家男人好似見親蛋包飯都會叫🤣我都試左佢幾啖,咖哩汁唔算好濃,反而好香松茸味,飯粒分明無炒埋一pat😙-🤩打卡優惠活動以半價$40享有半隻焗龍蝦🦞👇🏻見到有優惠活動,女人仔心態都係衝住去試,上枱之後係店員面前post相上Facebook 再打卡,就可以有優惠啦🤪大大隻仲有埋鉗😍抵食!🤣我地仲每人加左$10轉酥皮湯,純粹個人喜好😂影相靚啲嘛🤭·我仲轉左雪糕紅豆冰🤤🤤而家唔多餐廳會有,見到真係會忍唔住想食,大大球雲尼拿雪糕😍紅豆粒粒好多,甜度適中!正!·最後仲有雪米糍送~sweet~
終於遇到間無乜呀叔味既冰室😎
我同男友都係叫dinner set,貪佢包齊餐湯、飲品😝
烤美國穀飼西冷扒配黑松露野菌汁💰HKD88

但佢就係大大塊,咬落都幾嫩唔韌,對得住價錢啦😛
黑松茸海鮮蛋包飯配日式咖哩汁💰HKD78

🤩打卡優惠活動
以半價$40享有半隻焗龍蝦🦞

👇🏻
🤣我地仲每人加左$10轉酥皮湯,純粹個人喜好😂影相靚啲嘛🤭

我仲轉左雪糕紅豆冰🤤🤤

最後仲有雪米糍送~sweet~