2022-11-29
牛,全部都係牛⋯🥰終於等到黎朝聖😛梗係揀返個[尊貴和牛放題]!2小時任食A4 A5和牛、海鮮刺身⋯🤤真係諗起都興奮🥹A4 A5和牛拼盤擺盤非常精緻,而且有清晰名牌,等我地知道自己食緊邊款,又方便encore🫰🏻一次過試晒好多唔同產地同部位既A4 A5和牛,例如有牛頸脊/牛五花/牛冧/後腰肉千本筋/牛肋條⋯唔同既口感都有,有啲真係入口即溶🤤全部牛味都好濃!和牛美人玉子以牛冧配上日本雞蛋,勁滑勁香,入口即溶,好好味🤤和牛沙律配以沙律用黎凍食,一樣無損和牛既香濃同吸引度🥰邊個話得牛好食架?試埋個海鮮拼盤 - 有生蠔/海蝦/扇貝/魷魚,全部都好新鮮!再配以牛油香草調味,一燒⋯香到一個點☺️仲有甲羅燒!蟹膏蟹籽蟹肉,再以蛋黃拌勻⋯喜歡既加落塊蒜茸包度食一樣好味🫶🏻仲有其他好多刺食同熟食可以揀,呢個質素,加上環境乾淨、店員非常有禮貌⋯乜都抵返哂!
牛,全部都係牛⋯🥰
終於等到黎朝聖😛
A4 A5和牛拼盤
唔同既口感都有,有啲真係入口即溶🤤
全部牛味都好濃!
和牛美人玉子
以牛冧配上日本雞蛋,勁滑勁香,入口即溶,好好味🤤
和牛沙律
配以沙律用黎凍食,一樣無損和牛既香濃同吸引度🥰
邊個話得牛好食架?