2021-12-10
其實BBQ真係好玩又好食,但係有2個問題,坐係爐邊太熱,而且長頭髮嘅朋友會食到頭髮好臭,所以決定試一次依種自動轉轉燒環境,燈光設計到好cyber feel,d牆加左好多hk元素,環境夠大唔焗,一定要讚係個抽氣值200分,食完頭髮只係表面有小小味,番去洗完頭冇埋,平時BBQ完個頭日日洗都要臭2~3日嫁!食物,全部都係原味,大部分串燒個size都岩岩好,可以並排燒,只係有d大粒嘅丸類(一開2都有個直徑闊),同埋油份重嘅肉類(有肉有肥肥,食落去有層次果種,e.g.五花肉)會大舊小小餐廳有提供3種醬,4種味粉去加味,有齊甜酸辣同香料味比大家揀,個甜燒汁係我地今餐最愛,食咩串燒都加得,同埋個掃好好玩xd飲品,全部獨立包裝,茶,汽水,豆漿,涼茶類都有,主要係鴻x堂飲品食完每人有一個雪糕,約7~9隻味道揀一開始覺得2個鐘係唔夠時間燒,會唔飽,但係。。。2個人真係夠曬時間食,我地嘅成績。。。ok啦~e間絕對會encore,乾淨,舒服,肉類品質對得住個價錢,上菜快,重點唔臭同埋自動轉住燒,正!P.S. 佢地個濕紙巾好正,不過怕出唔到街,大家去食飯自己睇xd
食完每人有一個雪糕,約7~9隻味道揀