放題唔係食過好多間,但係都叫做有試過下,因為荃灣食開個間加左小小,見呢間野咁多大家寫佢GOOD咁就去試下啦,點知一試,出事喇,個價錢公道GE,服務都算OK,係有D待應好惜字如金囉好少聽到話唔該,請,忙係忙,但係見佢地放碟個陣真係嚇死,會"咯"一聲,我估應該算係大力嫁喇,定係忙左成日心情差到唔想服務我..都唔緊要,因為間野新,我估D員工應該未適應,重點係佢地出菜係慢得好離譜,錯單,漏單,雖然會幫你CHECK 單,但係都用左成3個字今晚最強大GE係等一個燒芝士鰻魚壽司,由9半等到11點,中間問過兩次然後先知原來漏單,食一餐一個半鐘要用平均30分鐘先出到幾件野食,寫十件出4件,最後個上個D刺身GE甜蝦爆醬,斷左一半得黎 三文魚同帶子腥左好喇,上邊個D係發洩平心而論,我估老版同D大粒GE員工係知道廚房出左事,係咁行埋黎講對唔著又話唔計鐘由得我地食,但係始終都係感覺不良最好食GE 係酒煮蛤 , 三文魚鰭 同埋 炸物,雖然真係好耐(個半鐘出得一次)但係D粉唔厚蝦彈牙, 野飲都幾好嫁, 清酒就要加20蚊先有得任飲, 不過我有個迷思就係有個WAITER 同我講話柑桔檸檬冇哂但係我見到廚房係咁出PS:
放題唔係食過好多間,但係都叫做有試過下,

好少聽到話唔該,請,忙係忙,但係見佢地放碟個陣真係嚇死,

都唔緊要,因為間野新,我估D員工應該未適應,

好喇,上邊個D係發洩

又話唔計鐘由得我地食,但係始終都係感覺不良

蝦彈牙, 野飲都幾好嫁, 清酒就要加20蚊先有得任飲,

PS: D沙律同海膽唔好食