2023-04-28 20 浏览
💛 幾年前同媽咪和🐼去食過~ 記得嗰時食咗杯豆腐咖啡幾特別,啲嘢都好好味😁 隔咗一段時間再過嚟,都冇失望😍💛 大家睇地址嘅時候要睇清楚啲,我同媽咪一開始行錯咗去隔離嘅Goodday Badday Mamaday,原來係兩間唔同嘅舖頭😂💛 上到去仲係同記憶中嘅差唔多☺️ 有玩味甚濃既裝修同埋Menu 🤣 好有記憶點👍🏼💛 Limited Edition Menu~海龍皇Pizza 🍕 $268好好味呀!😍 Pizza上面放咗個龍蝦頭,上枱果下覺得好震撼😆 批底係薄底,夠脆,又唔會太濟,可以留返個肚再食其他嘢😉上邊有蠔,同大大嚿龍蝦肉,加上超級多芝士,邪惡又好食!😈💛 來自舊金山的斧頭豬🪓 $260首先讓我驚嘆嘅位係,豬扒舊骨原來唔係好大,所以食到肉既份量都好多!😍豬肉肥瘦均勻,會食到油脂香☺️ 調味亦都剛好,更可以配埋芥末醬食~伴碟有木魚沙律烏冬,沙律🥗 和巨形蝦片。本身媽咪擔心冇菜食,有番個沙律佢就安心了😂😂💛 手工紫薯Waffle $90用甜品胃試埋個waffle!! Waffle 有四件,中間有雪糕同芝士奶蓋醬,個醬少少鹹鹹地,幾特別。除咗伴碟嘅手工紫薯,waffle入邊都夾咗紫薯㗎!

💛 Limited Edition Menu~
海龍皇Pizza 🍕 $268
上邊有蠔,同大大嚿龍蝦肉,加上超級多芝士,邪惡又好食!😈

💛 來自舊金山的斧頭豬🪓 $260
伴碟有木魚沙律烏冬,沙律🥗 和巨形蝦片。
本身媽咪擔心冇菜食,有番個沙律佢就安心了😂😂

💛 手工紫薯Waffle $90
甜品胃試埋個waffle!! Waffle 有四件,中間有雪糕同芝士奶蓋醬,個醬少少鹹鹹地,幾特別。除咗伴碟嘅手工紫薯,waffle入邊都夾咗紫薯㗎! Waffle走軟熟style,個人略嫌外層未夠脆。

💛 香蕉朱古力奶昔 🍌🍫 $56
見到網上好多人都推薦嘅香蕉朱古力奶昔!好大杯~ 上邊仲擺咗條焦糖香蕉😆
飲落唔會太甜,推薦!
💛 你今日飲咗益力多柚子沙冰未啊?$56
呢個名係真係佢Menu上嘅名🤣 好正
呢杯係媽咪揀嘅,佢話夏天飲凍嘢最醒神!