2021-10-02
💛天·悠蔬食💛裝潢以粉紅色為主調💗 配上藍天白雲假天花☁️ 同埋七彩繽紛熱氣球🎈周圍仲有好多毛公仔同水晶公仔擺設🧸 好似置身喺冒險樂園獎品區咁 令人心情愉快 呢度主打fusion素食 有印度咖喱薄餅🍛 日式蒲燒素鰻魚飯🍱 意大利薄餅🍕等等 不過今日想食中式小菜配白飯🍚🥢˜”*°•土匪腐皮卷($78)🍗🍗🍗•°*”˜賣相得意一碟四隻‘’細雞鎚‘’ 唔只外形神似 頭一啖齒開啲腐皮嗰下都真係有啲似扯開雞脾肉嘅感覺˜”*°•蜜汁脆鱔($108)•°*”˜ 脆鱔利用冬菇剪成條狀炸成 比平時食嘅冬菇硬身少少 口感特別 加埋糖醋甜酸醬汁 非常開胃好送飯˜”*°•素瑤柱賽螃蟹素翅•°*”˜ 炒蛋白連同素翅一齊食口感好好 可能因為加左芽菜 仲有少少素火腿絲 味道有啲啲似肉絲炒麵 又係用黎送飯一流
˜”*°•土匪腐皮卷($78)🍗🍗🍗•°*”˜
˜”*°•蜜汁脆鱔($108)•°*”˜