2006-06-16 11 浏览
係食評見到好多都話呢度好食,咁男友又係尖東上班;便專登去試下。一到呢個重慶森林,真係令人迷失.... 入到大堂中間,見到security崗位旁有一個牌,又有好多卡片,令我又迷失左一陣。係邊間至真呢﹖隱約記得叫咖喱王... 之後實Q叔叔問我地去邊間,就指叫一位印度伯伯來引路。一入到去,嘩,好細好暗,心想唔知係咪呢間?!好彩,傳聞中的Johnny哥哥一出,便知"係呢間喇~"Johnny哥哥知道係第一次來食, 便會替你介紹食些什麼好。我地今餐食左:* 胡椒威化(免費送,每都有) d胡椒好辣,但d綠色醬汁幾好* Johnny推介咖喱雜菜(小辣) 幾好味,唔辣,但太多青豆>.<"* xx牛油咖喱雞 好好味,甜甜地,d雞肉又唔"鞋"* nan 烤餅(Johnny送的) 一般* 芝士薄餅 好多芝士係面,唔係得少少芝士粉果種,係車打芝士碎係面再去焗果種。唔錯,差d好食到想叫多份(1碟4塊)埋單:九折後$87
一入到去,嘩,好細好暗,心想唔知係咪呢間?!
好彩,傳聞中的Johnny哥哥一出,便知"係呢間喇~"
* 胡椒威化(免費送,每都有)
d胡椒好辣,但d綠色醬汁幾好
* Johnny推介咖喱雜菜(小辣)
幾好味,唔辣,但太多青豆>.<"
* xx牛油咖喱雞
好好味,甜甜地,d雞肉又唔"鞋"
* nan 烤餅(Johnny送的)
一般
* 芝士薄餅