餐厅: 添好運點心專門店
资讯:

2015-12-31 856 浏览
晨七咁早黎呢間飲早茶,吖媽話成日食早餐淨係食三文治,食壞妳吖於是吖媽就帶我黎添好運啦~~叉燒包好好食,唔係蒸果種,係好似法式餐包咁噶,口感好好,咬落去好鬆軟,而且啲肥豬肉唔會太多,係可以接受噶範圍。況且叉燒包無少少肥豬肉邊度好食嘎 碟蝦餃噶蝦好大粒,而且又新鮮,層蝦餃皮好薄,而且晶瑩剔透,呢碟蝦餃真係超級無敵抵食吖 春卷呢,絕對係飲茶必備啦,無春卷噶早茶點叫飲早茶吖,啲春卷皮都好脆下,入面啲料又多,而且係熱辣辣,肯定係啱啱出爐噶 最後仲食左碟腸粉,真係飽到死啊。不過都叫物有所值啦
最後仲食左碟腸粉,真係飽到死啊。不過都叫物有所值啦

2015-12-29
$70 (早餐)