餐厅: 耀記雲吞麵食
资讯:

2024-04-27 237 浏览
到咗佐敦唔知食咩好 又好肚饿,跟住见到个黄色招牌写住云吞面 就行咗入去因为都好耐冇食过云吞面 见佢出名云吞面我就坐低左就叫云吞面其实个舖头唔算大 同埋食云吞面都唔会预服务几好㗎啦 但估唔到我问佢攞杯滚水 佢话好啊冇问题 又几热心 仲话滚水大把呢间云吞面店收cash同埋Alipay 大家想食就要留意啦 呢一餐食咗$47 如果经开佐敦 又想食云吞面 可以黎尝试 个汤底就系大地鱼整既 个面有碱水味 个云吞嘅虾真系好爽口好弹牙 见到评论话辣椒油几好味,就加咗五六滴 因为唔系好食得辣 果然真系要加 好食左 由于太肚饿,所以食到一半先影 跟住姐姐问要唔要饮啲嘢 就叫咗杯热奶茶呢个奶茶都几香 茶味浓过奶 想要几甜就自己落

因为都好耐冇食过云吞面 见佢出名云吞面我就坐低左就叫云吞面

跟住姐姐问要唔要饮啲嘢 就叫咗杯热奶茶