🚩雙拼自家製咖哩飯💰價錢:$76 (外賣自取價)因為店舖好細 所以唔太適合堂食 建議外賣由於食物都係即叫即整所以需時等候但即叫即整可以保持質素👍🏻白飯用既係珍珠米 仲有半隻細隻既半熟蛋味道口感正常 冇咩好評論 值得一講當然係配料揀咗雙拼咖哩飯配料可以六選二包括厚切吉列豬、脆爆可樂餅、小牛仔漢堡扒、大西洋炸蝦、生炸鮮魚柳、南蠻炸彈雞我就揀咗厚切吉列豬&脆爆可樂餅先講俾到我驚喜既脆爆可樂餅🥰一份兩件 size都唔算細一舊有手心咁大😍一開始以為可樂餅用薯仔整🥔但食落先知係南瓜嚟🎃口感外脆內creamy 甜甜地好好食😋非常推薦呢款可樂餅❗️值得一試💯反而吉列豬就太失敗️👎🏻外層既麵包糠炸粉唔會好厚而且冇肥肉 但口感實在太乾太嚡☹️食咗兩舊果斷放棄咗🙄好彩面頭吱咗沙律醬先搭救返啲如果沙律醬再多返啲會更好或者沙律醬另上 因為沙律醬配吉列豬好食但就唔係好夾可樂餅既味道可樂餅唔洗蘸沙律醬已經好好食👍🏻而咖哩方面 份量夠撈飯有凸可惜就唔太啱我口味 味道酸酸地 唔辣我個人鐘意食偏甜既咖哩多啲所以對呢款咖哩麻麻地總括而言 吉列豬真係差咗啲但推薦可樂餅 真心幾好食😋套餐有附上日本茶 食完炸物後可以解膩P.S. 從服
🚩雙拼自家製咖哩飯
💰價錢:$76 (外賣自取價)

因為店舖好細 所以唔太適合堂食 建議外賣
所以對呢款咖哩麻麻地
總括而言 吉列豬真係差咗啲
但推薦可樂餅 真心幾好食😋
套餐有附上日本茶 食完炸物後可以解膩

P.S. 從服務態度嚟講 feel到係一間好有心既日式小店 要繼續加油💪🏻
雙拼自家製咖哩飯
脆爆可樂餅
厚切吉列豬
日本茶
2021-03-30
10 分钟 (外卖自取)
午餐
脆爆可樂餅