2019-08-14
本身想買優惠卷可以平d,點知見到時間唔岩,於是用左正價。可能因為得2個人,所以感覺好寬敞,缺點系張長椅識郁,有點兒危險。本身已經有興趣,終於有機會一試。員工都好親切禁講解如何使用、醬汁使用,出去拎左d串燒、熟食同冷盤。都不錯,仲有菜可以叫,可惜通菜冇晒叫左d要比錢既小食,金菇、鱔、茄子,金菇 唔系平常內地食燒烤既個種味道 = 蒜蓉味,系用左類似佢地既燒汁?味道一般,可能我習慣左蒜蓉味。鱔 本身我好期待,因為我平常系别間吃開,都很美味,皮脆肉嫩,但這個,知道是我燒夠熟,還是鱔本身的問題,吃起來有點酸澀,馬上吐了出來,之後用了飲料刷口,也仍有那種酸澀感覺。浪費了我的金錢 🤮茄子 漏左單,算了。我們2個女人,只拿了2次,第1次是上圖,第2次只拿些菠蘿、翠玉瓜。可能我地比較以傾計為主,所以食左好少野,同埋友人既戰鬥力嚴重足,感覺上時間也都不太足夠。所以,我們吃的,和價錢相比就便宜啦。熟食冇哂會有新的增加。而且還有湯,雖然我冇飲。
本身已經有興趣,終於有機會一試。
都不錯,仲有菜可以叫,可惜通菜冇晒
叫左d要比錢既小食,金菇、鱔、茄子,
茄子 漏左單,算了。
熟食冇哂會有新的增加。
而且還有湯,雖然我冇飲。