2015-10-05 822 浏览
諗住食少少野去睇戲, 次次返屋企行過都見到呢間KPAN好多人食, 今日未到食飯時間見唔算多人, 一於食完先去睇戲.而家D韓食鋪頭多數都保留油罐型坐位, 不過呢度以白色為主, 比我平時去開果D光猛好多.電子化落單, 快捷又方便, 唔洗等侍應, 揀好晒按個掣就自動落左單, 仲計埋total幾錢.有前菜, 包肉用既生菜, 同埋醬料無限供應.爐既兩邊坑位分別倒左蛋醬, 食落蛋好滑, 其中一邊仲有栗米粒.要左個豬豬盛盆$298, 有四款不同豬既部位.豬腩肉, 肥瘦一層一層, 煎落非常香口, 肉幾厚, 食落有咬口, 好味.梅豚肉, 呢個似豬扒, 肉質結實D, 口感豐富, 包埋生菜食梗加一流.豬頸肉, 薄薄地好易熟, 醬汁好入味, 肉質嫩滑. 豬排骨, 肉與骨分配平均, 煎完好香口, 好似燒排骨咁.煎到金黃色, D肉好惹味.肥瘦平均, 食落唔好乾爭爭.除左食肉, 仲要多個田園盛盒$58, 有栗米, 茄子, 南瓜, 翠肉瓜, 每款蔬菜好新鮮, 食完可以中和下食肉既肥膩感.
有前菜, 包肉用既生菜, 同埋醬料無限供應.
要左個豬豬盛盆$298, 有四款不同豬既部位.
豬頸肉, 薄薄地好易熟, 醬汁好入味, 肉質嫩滑.
豬排骨, 肉與骨分配平均, 煎完好香口, 好似燒排骨咁.
煎到金黃色, D肉好惹味.
肥瘦平均, 食落唔好乾爭爭.