3K
2023-06-18 1135 浏览
其實次次黎到友利冰室都係點佢哋個漢堡餐,因為真係好好食,是日同朋友黎,佢就點左蛋包飯,我依然係漢堡包,哈哈😆買完餐攞住個牌仔就可以去搵位了,仲揀緊坐邊個陣野食已經到,個店員周圍搵我哋個號碼🤣🥚日式咖哩吉列軟殼蟹日本蛋包飯朋友點了蛋包飯,賣相幾靚,仲有沙律菜伴碟。咖哩是日式的甜咖哩,軟殼蟹新炸起得香很脆口😋蛋包飯下是珍珠米,軟綿綿有飯香,撈埋咖哩汁正喎。🍔芝士大啡菇手打牛肉漢堡新鮮製的漢堡包一定好食過某連鎖店好多,大大個包用牛油煎過,漢堡扒軟腍有肉汁,大啡菇鮮味,仲加了生菜、蕃茄、芝士呢啲無敵配搭,堅正😍漢堡餐送薯條同汽水,薯條係曲曲粗條,薯味重又係新鮮炸,好食👍🐓花膠螺頭燉雞湯係咪間間分店都有燉湯?平時食開另一店唔覺有🤔見到有就加一盅試下,掂喎,雞湯鮮甜濃郁,飲落又唔油,入面仲有雞件、瘦肉、花膠、螺頭等湯料,足料好飲👍🧃檸檬伯爵茶&C+朋友話飲富士蘋果伯爵茶,但無哂🤣咁轉飲檸檬伯爵啦,微甜有薄荷味,幾好飲。好味好味,會再來食😘

🥚日式咖哩吉列軟殼蟹日本蛋包飯

🍔芝士大啡菇手打牛肉漢堡

🐓花膠螺頭燉雞湯

🧃檸檬伯爵茶&C+

好味好味,會再來食😘
2023-06-18