2020-10-19
依家天氣開始涼涼地最啱就係打邊爐🍲所以今日同爸爸哥哥一齊去荃灣一鍋堂打邊爐🍲佢哋做緊午市抗疫優惠😍我地揀咗個套餐B🌟 食90分鐘⏰基本上平時打邊爐既食嘅都可以點😋安格斯牛、羊肉卷、西班牙豬、蝦滑、三寶丸、響鈴、新鮮蝦、基本上諗得出嘅都真係有👍🏻飲品選擇都好多😁可樂、7up、菊花茶、檸檬茶、提子汁、芒果汁🧃最推介就係佢地既自家製飲品🌟樽身仲會標明飲品功效😍我自己就最鍾意洛神花酸酸甜甜好開胃👍🏻湯底揀咗蕃茄牛粒,底料好足👍🏻勁多蕃茄,仲有蘿蔔片薯仔片同埋大量牛粒😍蔬菜、飲品同埋醬料都係自己喺出面拎,選擇真係多到眼花撩亂😆不得不提哥哥超級推介勁大條嘅長腳蟹柳💗真係超級大條😍哥哥自己讀食咗兩條😆仲有爸爸至愛既蝦滑😍份量大!爽口又彈牙😁