屋企人咁樣book咗位,六個人去食中午飯。知道利苑唔係一間普通平價餐廳,但係打開餐牌個下先發覺佢真係好貴🤣🤣🤣anyway,都試下佢值唔值e 個價叉燒,不是很棒,肥瘦分佈分明,口感略為不足,另外有燒焦位,唯蜜汁不錯,整體唔建議叫菜苖餃,鮮菜味足 ,有蝦粒,好味蝦餃$42, 以42蚊嘅價錢黎講,佢size真係好細,唔建議叫腸粉味道淡得很,點埋醬都係淡,就算表面沾滿醬,但入面都係冇味,個人覺得7仔好食d😓😓,唔建議菌餃,外皮煙un,餡料炒得好香,餘香係口腔停留,幾好坦坦面,口感爽滑彈牙👍🏻麻花,顏色比平常的更蛋黃色,上枱仲熱,脆,蜜汁仍係流動狀,未乾其他食物公平啲咁講,佢啲野食唔係難食的,但係佢嘅價錢令我對佢水準嘅期望提高左,可惜佢未如預期理想。唔肉痛/唔志在錢嘅人去食下無咩問題😀

菜苖餃,鮮菜味足 ,有蝦粒,好味

蝦餃$42, 以42蚊嘅價錢黎講,佢size真係好細
,唔建議叫

菌餃,外皮煙un,餡料炒得好香,餘香係口腔停留,幾好

坦坦面,口感爽滑彈牙👍🏻

其他食物