(非会员)
太古坊附近數埋只有5間酒樓, 雨天唔想落街就焗住幫襯,仲要唔係一定有位兼好食.今日原本3個人到金煌庭食訂枱lunch, 點知有人甩底, 淨番兩個, 通知咗侍應收起一個位, 點知無幾耐有個男部長行埋嚟大聲話我地得番2個人就要出聲,如果唔係就收3個人茶錢蒹要轉細枱. 我地同佢講話一早同侍應講過,佢唔報告俾部長知係你地內部溝通問題, 我地成枱都係食物仲要我地轉枱? 無幾耐又有個侍應話我地累到佢個同事因為咁無咗份工!! 請問呢d係咩服務態度?? 佢地內部溝通有問題竟然當面指責個客??其中一個點心係"馳名流沙包", 應該改名叫"流油包", 係蛋黃既油, 食到一手都係. 隔離枱果位小姐都要倒晒d油先食.服務劣, 食物價錢唔係平(點心平均要$20以上, $8一位茶錢), 質素差, 仲未摺埋只係地點好兼酒樓選擇唔多而已.