半年冇見同三個姊妹約食飯,Miss C👩🏻就book 左間我哋未試過嘅Cafe試吓!😙😙睇個裝飾就知道係MC張天賦嘅應援Cafe,我雖然唔係fans但聽過佢啲歌幾好聽☺️☺️當日客人頗多,可能是好少侍應,我哋三個女仔先到,女侍應俾咗兩杯水(?)🤨🤨同餐牌就走咗啦!到齊人再問佢攞多兩杯水,侍應應咗都係不了了之,我哋問咗四次先攞到手😕😕第二我哋每人叫咗一杯嘢飲,每隔10~15mins先送上一杯,最後一杯黎到都差唔多食完餐飯☹️☹️我哋就叫咗一款肉食、薯條同甜品一齊share😁😁~~~80後黑糖麻薯窩夫🧇(全份)~~~打卡甜品,有輕微黑糖味嘅窩夫🧇,唔知麻薯去咗邊😳😳,但味道OK😃😃~~~灸燒美國封門柳~~~(12oz)封門柳係牛柳之一,睇落幾靚,但完全冇肉味,落啲鹽叼下味都好呀😣😣,肉質 ‘ 柴 ’ 口😢😢~~~芝士薯條🍟~~~正常芝士薯條水準,芝士有拉斯效果😀😀~~~海鹽奶蓋綠茶~~~我嘅飲品:低海鹽味奶蓋,綠茶味幾清,攪勻後先感覺到奶蓋嘅味道😕😕
我哋就叫咗一款肉食、薯條同甜品一齊share😁😁
~~~80後黑糖麻薯窩夫🧇(全份)~~~

~~~灸燒美國封門柳~~~(12oz)

~~~芝士薯條🍟~~~
正常芝士薯條水準,芝士有拉斯效果😀😀

~~~海鹽奶蓋綠茶~~~

熱Mocha
2022-12-27