本身屋企人話想食大閘蟹🦀,於是我就出黎呢間大閘蟹專門店買。點知一到場見到百幾蚊就可以任食雞煲🐔🍲、烤魚🐟、羊腩煲🐑同串燒🍢放題90分鐘,來都來了,餐廳一個人都歡迎,自己坐張卡位舒舒服服🤩📌前菜清爽手拍青瓜同醒胃涼拌木耳好開胃📌無限追加🐟麻辣烤魚、酸菜烤魚、番茄烤魚🐔奇味雞煲、麻辣雞煲,仲有每位加$18升級熔岩芝士雞煲嘅選項🐑羊腩煲🐓🍲 奇味雞煲先來奇味雞煲,醬汁咸甜帶香料味,雞件嫩滑,大件量多,煮耐咗醬汁更掛汁。🍅 🐟🍲 番茄烤魚再試番茄烤魚,原條烤魚炸香,魚肉呈一疏疏,魚大又滑,容易離骨,配冬菇、娃娃菜,配以新鮮甜番茄。🧀🫕🍲 熔岩芝士雞煲芝士控必試!金黃芝士如熔岩般湧出,拉絲效果可見,雞件嫩滑吸滿芝士醬汁。📌串燒🍢牛肉串、牛油小串、五花腩串、炭燒雞腿肉、燒雞皮、燒雞腎、羊肉串,點咗幾款即叫即燒,熱辣辣送上枱,加咗啲孜然辣椒粉,好惹味。📌任飲汽水啤酒🍻📞記得每位要+$10醬油費同另收加一服務費,星期五六日同公眾假期及前夕要每位+$20。WhatsApp訂座四人或以上仲送豪華龍蝦海鮮拼盤!仲開到凌晨2:00,宵夜聖地實至名歸!🦀而家有江蘇六月黃大閘蟹加購優惠,滿五隻送一隻,滿十隻送兩隻

📌前菜
清爽手拍青瓜同醒胃涼拌木耳好開胃

📌無限追加
🐟麻辣烤魚、酸菜烤魚、番茄烤魚
🐑羊腩煲

🐓🍲 奇味雞煲

🍅 🐟🍲 番茄烤魚

🧀🫕🍲 熔岩芝士雞煲

📌串燒🍢

📌任飲汽水啤酒🍻

🦀而家有江蘇六月黃大閘蟹加購優惠,滿五隻送一隻,滿十隻送兩隻,屋企人知道好開心😀