WanisLeung
來都來了~~ 「炎夏椰樂祭」牛大人日本和牛任食
WanisLeung
2025-09-09
关注
. 📍#牛大人台灣火鍋吃到飽 (大鴻輝(荃灣)中心)

@masterbeef.hk

來都來了~~~食牛大人一定要食A4+日本黑毛和牛套餐,今次有新主題,「炎夏椰樂祭」限時活動,以椰子為主題,我哋點咗鴛鴦鍋,「喇沙椰爺仲夏鍋」同「木瓜椰皇嫩雞鍋」,湯底好泰風味呀,一邊降火一邊惹味(ˆ꜆ . ̫ . ).ᐟ.ᐟ

除左可以任食A4+日本黑毛和牛同伊比利亞黑毛豬梅肉,仲可以任食熟食鮑魚~ 再送M9和牛丸同海鮮拼盤,超豐富(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)

୨୧┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈୨୧
🐮A4+日本和牛
叫咗4-5碟日本和牛,碟碟都一樣靚,粉嫩有雪花,油脂分怖平均,大大片日本直送嘅和牛,入口即溶,好淋身~讚!

🦞海鮮拼盤
有大大隻生蠔/鮑魚/帶子/希靈雨啵~ 完全都係落重本,估唔到生蠔好夠鮮甜,重點起哂殼,好方便!

🍗熟食小食
推介熟食鮑魚主要有3款 : 三吃古法醉鮑魚、炭燒鹽蔥鮑魚、柚子燒汁鮑魚, 食落新鮮彈牙,特別係炭燒鹽蔥鮑魚,脆卜卜好惹味!🥥 仲有好多椰子小食,推介椰酥跳跳豬、黃金椰絲蝦丸、椰林火山脆薯條🍟香香噴噴嘅椰子味呀!呢個主題小食都有份,大家可以每樣都試下ദ്ദി^._.^)

🐷伊比利亞黑毛豬梅肉
有“豬肉界和牛“之稱,其豐富油花和濃厚肉味而聞名,非常適合對豬味較濃有追求的人,要配特色醬 [香椰火焰醬][椰汁美奶滋],無違和感更好食!

🍡火鍋食材
有多款蔬菜同丸類,芋頭丸、牛丸、午餐肉、芝士腸等等~ 對我黎講重點係王子麵同新竹米粉,極推介新竹米粉,勁掛汁,果然係台灣名物。

🥤飲品
飲品除左平時都有既各款烏龍茶類同台式飲品之外,仲有低糖版珍珠奶茶,茶底濃,今次主題仲有雞尾酒特調飲品及指定啤酒無限暢飲 : 粉桃椰香 、冰檸伴椰 、藍調微風,酒鬼們有福啦🤩

🍦甜品
見到有仙花雙圓,可惜賣哂,有多款雪糕雪條,仲有今期有movenpick 同牛大人自家雪糕,係我最愛嘅豆腐味~好清新好好食!!

💣💣💣【優惠活動】💣💣💣

1️⃣ DSE畢業季[學生狂歡時段]
每位學生憑全日制學生證,於星期日至四21:00後入座可享以下優惠:
* 「美國特級安格斯」套餐即減$30
* 「澳洲極上和牛」套餐即減$60
* 「日本黑毛和牛」套餐即減$90

2️⃣ 知識就是折扣
通過答題贏取餐飲折扣等優惠,所有客人都可參加,答題中不可使用電話、書本等。獎品如下:
* 答中2題:即影即有一張
* 答中4題:即送鮑魚小吃拼盤共6隻 (3款特色鮑魚各2隻)
* 答中5題:下次惠顧吃到飽套餐全單八五折 (需登記成為Storellet會員)

3️⃣ 追蹤牛大人社群媒體 (Facebook/IG/小紅書/大眾點評) 即可獲贈「椰奶蓋芒芒爽」一杯。

4️⃣ 酒類暢飲
* 「日本黑毛和牛A4+」晚市套餐可享雞尾酒特調飲品及指定啤酒無限暢飲。
* 「澳洲極上和牛」套餐可加 $68 升級「酒類任飲」。

୨୧┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈୨୧
📍
牛大人台灣火鍋吃到飽 (大鴻輝(荃灣)中心)
🏠 荃灣眾安街55號大鴻輝(荃灣)中心16樓

#hkfoodstep
#hkfoodstep荃灣
#hkfoodstep火鍋
#hkfoodstep台式
#hkfood #hkfoodie #hkcouple
#荃灣美食
#牛大人火鍋 #牛大人台灣火鍋吃到飽 #牛大人 #台灣直送 #打邊爐必選 #台灣火鍋
赞好
检举