2018-01-10 113 浏览
o係網上面見到有人推介一間系柴灣唔錯既餐廳,為食既我緊係要黎試下啦!而且隔離仲有個電影院,食完仲可以同Friend睇翻場戲添!入到黎呢間餐廳,見到有好多好靚既擺設,裝修得好靚,燈光柔和,感覺氣氛好浪漫,係度享受翻餐飯一定好正啦!餐湯口感滑膩,味道香濃,有小魷魚肉系湯中,口感煙韌,十分唔錯~是日沙律係吞拿魚配長通粉,當中有沙律菜,系凍食既。呢個沙律酸酸甜甜,又多汁又好味,餐前食超開胃!見到薯仔屋呢度既午餐都幾有特色,個個都好想試下啊!諗完又諗,最後選左呢個香草燒法國BB野雞拼美式熱狗腸伴薯蓉雜菜,覺得呢個餐價錢合理分量又多。只BB野雞燒得好香,食落啲肉重要多汁又嫩,而且條美式熱狗腸烤完之後又香有脆,鹹味適中,配埋蔬菜同薯蓉一齊食就更加夾啦!至於野飲我就要左個特色野飲----水蜜威尼斯。飲起黎有淡淡的蜜桃味,上面鋪住一層牛奶味既雪糕,食一啖雪糕,飲一啖水蜜桃梳打,感覺好爽!
而且隔離仲有個電影院,食完仲可以同Friend睇翻場戲添!

是日沙律係吞拿魚配長通粉,當中有沙律菜,系凍食既。
呢個沙律酸酸甜甜,又多汁又好味,餐前食超開胃!

至於野飲我就要左個特色野飲----水蜜威尼斯。