建議: 有時間開壽司郎個app,搵岩日子時間記得book左先🤣 如果係 walkin 就唔係特別值得等甘耐終於都輪到#試伏專員 們去食壽司郎,依個預約應該長達4個月🤣 好耐之前book 左,之後又因為限聚加上無晚市,舖頭取消左相關時段🙈好彩壽司郎既安排都好好,係一個指定期間,show 番個booking 就可以再去walkin一直都知壽司郎會好多人,無林過等位真係people mountain people sea🥲去到櫃台,同店員對完資料 再安排叫飛。 等左20分鐘左右就入得,真係好勁🙈舖前面同入面真係唔同感覺🤣 入到舖好有離開左香港一陣既氛圍。想落單只要用部pad 就搞店,等左陣就到喇 (每次點4款)👍今次試左:得60分鐘用餐既關係,無逐款影相。整體黎講,壽司食材係比較新鮮。不過蟹棒唔知係未解好凍定係點樣,未食隻碟已經有啲水。食食下Fd 子先講超壽司郎無魚生食,點知黎到既個碟 三文魚壽司就有double 魚生🤣🤣時間所限 (落完單一陣,店員已經黎點數,但係5分鐘之後都仲未到,最後用5分鐘KO左佢,相都無影 🤣) 甜品淨係試左一款:抹茶芭菲杯 (HK$32) 芭菲杯係牛乳雪糕底配蕨餅

今次試左:

芭菲杯係牛乳雪糕底配蕨餅 同 細球紅豆蓉。總括黎講,如果要點甜品,建議揀一盒盒既雪糕杯 😌 因為芭菲杯質量一般,價錢對比之下都算貴💸