2022-11-27
🫕是日餐湯$18是甘荀忌廉湯🥕甜甜地都幾濃🍤黑松露牡丹蝦 138大大隻牡丹蝦,有多士做底,黑松露點好香,但建議唔好整埋啲蝦膏落多士🙈🦞煎帶子龍蝦汁蟹籽意大利飯 $158龍蝦汁好食😍😍😍 帶子3粒𝐒𝐢𝐳𝐞適中,仲混合黑橄欖🫒、野菌、蟹籽,口感豐富😺好食😋🐮澳洲肉眼扒配紅酒汁 268叫左7成熟,我覺得質素真係唔錯!😱無咩筋,口感又唔錯!2個人𝐒𝐡𝐚𝐫𝐞食好夠😳對比起其他啲𝐂𝐚𝐟𝐞仔扒類別做得好🫣!🍰2D立體蛋糕 $138有草莓、玫瑰荔枝、蝶豆花藍莓芝士三款口味,而我揀左草莓🍓😋賣相真係好得😍勁靚😍😍好有心機!個重點係我成個蛋糕我食晒😂中間每層夾住草莓同草莓醬,外層係𝐂𝐫𝐞𝐚𝐦,唔係好甜,佢個𝐂𝐫𝐞𝐚𝐦個勁重奶香味,我同我朋友都好中意!😋🍄嚕嚕米-森之家 $128呢個打卡一流😍佢真係好有心機,佢用左啲朱古力整成蚯蚓🪱🤣真係好可愛牙~🍄入面係草莓醬同白朱古力製成,草莓醬酸酸甜甜好開胃!如果唔係比個蛋糕塞飽我應該會食得晒🤔🌹Rose Tea $52 ☁️Lavender Dream $522杯飲品都係呢度既招牌飲品,2杯都好出色😍打卡又靚!我覺得lavender dream 真係陣陣薰衣草味好香又
是甘荀忌廉湯🥕甜甜地都幾濃
🍤黑松露牡丹蝦 138
🦞煎帶子龍蝦汁蟹籽意大利飯 $158
🐮澳洲肉眼扒配紅酒汁 268
🍰2D立體蛋糕 $138
🍄嚕嚕米-森之家 $128
🌹Rose Tea $52
☁️Lavender Dream $52
2杯飲品都係呢度既招牌飲品,2杯都好出色😍打卡又靚!我覺得lavender dream 真係陣陣薰衣草味好香又好飲😍正👍