放題就食得多, 究竟有幾鍾意食🐔雞翼,先去食🐥雞翼放題呢???雞翼控🙅🏻‍♀️唔可以錯過嘅天堂, 選用健康無激素雞翼,多款雞翼口味任你揀,乾身雞翼同濕身雞翼都一樣咁吸引, 咁多款味一定有你鍾意嘅。。。第一次同朋友去叫🐔, 第一次唔好咁貪心,所以冇揀到放題🤣🤣叫左🎶咯咯🎶🐔拼盤 Loads O' Birds, 都唔少嘢㗎有24隻雞翼,仲有四款唔同口味,同兩個配菜- 蒙古燒烤味, 雞翼上鋪滿孜然粉嘅香料,感覺有啲似土匪雞翼💖- 芝麻海鮮🐝蜂蜜🍯, 甜甜酸酸醬料有芝麻嘅香- 日本🐝蜂蜜🍯 芥辣, 其實係蜂蜜味計日配或 wasabi 波波, 因應個人口味加上 wasabi- 水牛城醬, 唔使講一個字正👍🏻💖🍄松露醬薯條🍟, 薯條炸到脆卜卜金黃色,真係好好食個松露醬好香🥰🍄黑松露🧀 芝士通粉,mojito 🍹店員好細心值得加分, 除左右介紹餐牌嘅內容, 我同佢講,想要一杯水, 叫完嘢食開始上菜嘅時候以為佢唔記得, 就係呢一個時候佢畀咗杯水我👍🏻

第一次同朋友去叫🐔, 第一次唔好咁貪心,所以冇揀到放題🤣🤣

有24隻雞翼,仲有四款唔同口味,同兩個配菜

- 芝麻海鮮🐝蜂蜜🍯, 甜甜酸酸醬料有芝麻嘅香
- 水牛城醬, 唔使講一個字正👍🏻💖

🍄黑松露🧀 芝士通粉,

mojito 🍹

2022-07-20