2020-04-14 24 浏览
2020年的一個疫情,令到我地原本要去的旅行都要剎停了,所以今次特意選左呢間韓式燒肉去回味一下。由於政府實施緊限制令,餐廳唔可以坐超過半數人客,枱與枱之間有一定距離,呢度所有措施都有做足,入座前有酒精消毒,又會同客人量度體溫,令到客人可以放心。今次黎到喜來稀肉,主打韓式燒牛,前菜同烤爐上的蛋都可以無限添加,泡菜同生菜我地加左3次。韓式沙律都非常開胃,微辣程度應該大部份人都接受到。今次點左個韓牛拼盤,可以一次過試哂唔同部位。拼盤仲有韓式飯團,夾埋燒肉食真係非常美味。呢個韓牛拼盤雖然貴d, 絕對物有所值。跟住梗係唔少得五花肉,油香豐富,又係必點之選,之後仲有一個係秘制醬油雞,呢個有d 驚喜,推介。