2010-05-20 37 浏览
尋日(19-5-2010 Tue)同男友起床後落街食早餐,落o左車求祈搵間o野食,我o地就氛o左呢間豪裝翠華.坐低後一來趕時間,二來好少選擇,我諗極都諗唔到食咩,男友先叫$25.00o既蕃茄湯鮑魚絲火腿絲通粉,煎雙蛋牛油餐包,飲熱檸茶.男友叫我叫三文治之類o既o野,提議叫吞拿魚三文治,我見價錢唔平唔係咁抵,佢就話茄牛治,啊,咁好啦.叫亞姐o黎,亞姐話冇茄牛治,一係蛋牛治,啊,咁好啦,咁叫多杯凍檸水.亞姐提我o地呢個唔係餐,散叫o既.之後兩杯o野飲到o黎,男友o既通粉亦到,佢畀我食啲先,鮑魚味夠濃亦食到蕃茄湯味,但我唔係咁鍾意.之後我o既蛋牛治到o黎,我就將返通粉畀返男友.蛋牛治o既蛋炒得幾滑仍濕潤,唔錯o既,而我杯凍檸水好似過甜.而男友畀餐包我食,係凍o既,冇翻叮過.呢餐埋單$58.00服務:落單好有禮貌,但收o野o個個太快手啦,男友食完煎蛋將個餐包交畀我食,都未塗牛油,亞姐就收佢個碟同刀,男友話要o既,個亞姐就將把刀掉到我原本放蛋牛治o既碟上.之後又(目及)實我男友個碗.

呢餐埋單$58.00

服務:

之後又(目及)實我男友個碗.
調味架
蕃茄湯鮑魚絲火腿絲通粉
煎雙蛋牛油餐包
蛋牛治
$29.00 (早餐)