2021-12-01
💛#黃店本身想去食鮮芋仙但一早就截龍勁誇張,然後嗰條街好多間茶飲店例如有小黑糖,而依間新開嘅茶飲店鋪位就取代咗以前嘅黑金堂😢不過間鋪一睇賣相就知幾黃啦,仲大大聲播住歌願榮光歸香港!⭐️而家做緊第二杯飲品半價優惠~其實近排見好多人飲佢哋個氣泡飲品,好似有仙氣咁噴啲煙出來,不過唔知係咪小編老了心態不再年輕,冇乜興趣試啲咁嘅嘢反而想踏實啲😂🤣嗱當然係見到不停有妹妹同媽媽年紀買仙氣飲品打卡影相㗎~👓芒芒多多 $28「好解渴,不過芒果味真係好假!」第一啖飲落嘅感覺,然後幾個朋友接着飲都係相同感受😂反而比較似雜果賓治、菠蘿梳打嘅味道,叫咗半甜不過甜度已經好足夠,但真係冇多多味…莫非半甜所以就冇咗一半嘅多多?😅評分:6/10👓海鹽奶蓋霧之戀紅茶 $28個海鹽奶蓋係有少許海鹽味嘅不過唔算好重鹹香好出色,味道偏甜同重奶味,奶蓋唔夠厚偏少,唔可以話好差嘅不過純粹係個好普通嘅奶蓋。茶底都重紅茶味嘅,唔會好苦澀不過純粹普通紅茶底,溝埋個奶蓋整體不過不失啦。評分:6/10
⭐️而家做緊第二杯飲品半價優惠~
👓芒芒多多 $28
評分:6/10