鬼混都係一間出名嘅主題餐廳行鬼怪古堡風 環境確實唔錯 最緊要係座位好有空間感好闊落 好岩朋友傾計 疫情期間亦食得更安心但為食嘅我 對佢地食物更加關心‪(⌯˃̶᷄ ⁻̫ ˂̶᷄⌯)‬老實講食西餐有時都難有新鮮感 唔少意粉意大利飯見到個名都已經知係咩味但鬼混嘅菜式比到人新鮮感 食材配搭特別´•ᴥ•`紫薯飯配香煎帶子($186)先講左超搶眼嘅紫薯飯朋友好鍾意紫薯所以叫左紫薯飯試下( ´͈ ᵕ `͈ )口感係意大利飯質地 但味道就超驚喜並唔係掛紫薯 賣忌廉汁 紫薯味超入味我唔係特別迷戀紫薯都覺得調味出色亦有紫薯粒粒喺飯之間 層次豐富( ´͈ ᗨ `͈ )ノ帶子有三大粒 正常發揮紫薯飯亦冇平時食意大利飯咁膩 推介( ー̀֊ー́ )✧´•ᴥ•`吞拿魚他他($128)我份人好簡單 有好味牛油果我就like!牛油果粒粒蓉超好食 熟度岩岩好 同吞拿魚他他好配合 好開胃嘅前菜擺盤亦非常特別 一塊蝦片物體喺上面但蝦片唔係裝飾!將吞拿魚他他 牛油果同三文魚子擺喺蝦片一啖食 個味道係再有加乘 味道超級豐富´•ᴥ•`鴨肉醬鴨肝慕絲脆片($78)鬼混嘅entree食材配搭都好獨特令我忍唔住再叫多左一個( ・᷄ὢ・᷅ )擺盤真係靚到令人驚
鬼混都係一間出名嘅主題餐廳
行鬼怪古堡風 環境確實唔錯
最緊要係座位好有空間感好闊落
好岩朋友傾計 疫情期間亦食得更安心
老實講食西餐有時都難有新鮮感
唔少意粉意大利飯見到個名都已經知係咩味
但鬼混嘅菜式比到人新鮮感 食材配搭特別

´•ᴥ•`紫薯飯配香煎帶子($186)
先講左超搶眼嘅紫薯飯
朋友好鍾意紫薯所以叫左紫薯飯試下( ´͈ ᵕ `͈ )
口感係意大利飯質地 但味道就超驚喜
並唔係掛紫薯 賣忌廉汁 紫薯味超入味
我唔係特別迷戀紫薯都覺得調味出色
亦有紫薯粒粒喺飯之間 層次豐富( ´͈ ᗨ `͈ )ノ
帶子有三大粒 正常發揮
紫薯飯亦冇平時食意大利飯咁膩 推介( ー̀֊ー́ )✧

´•ᴥ•`吞拿魚他他($128)
我份人好簡單 有好味牛油果我就like!
牛油果粒粒蓉超好食 熟度岩岩好
同吞拿魚他他好配合 好開胃嘅前菜
擺盤亦非常特別 一塊蝦片物體喺上面
但蝦片唔係裝飾!

´•ᴥ•`鴨肉醬鴨肝慕絲脆片($78)
鬼混嘅entree食材配搭都好獨特
令我忍唔住再叫多左一個( ・᷄ὢ・᷅ )
擺盤真係靚到令人驚嘆🤤🤤
真係會用賞心悅目形容
而且有姿勢仲有實際
鴨肉醬鴨肝油脂味都好香
好想拎黎每朝搽麵飽( o̴̶̷᷄ ·̫ o̴̶̷̥᷅ )
不過如果擺盤嘅沙律菜有埋醬汁就更好(∩´∀`∩)

´•ᴥ•`佛手柑伯爵茶果凍($68)
喺咁優美嘅環境食飯當然叫番個甜品作結
果凍頂部係佛手柑而成
下層主要係伯爵茶果凍(∩´∀`∩)
兩種味道又未去到驚天動地咁夾
比我嘅感覺係主要都係食到伯爵茶味🤤
但因為我本身鍾意伯爵茶所以都好食

特別想讚下侍應都好有禮貌好友善
而且亦唔係打卡用餐廳 食物都好有質素
特別推介比想尋求新鮮感嘅大家(´・ω・`)