2020-01-12 226 浏览
行行下街又黎到炮台山感觉有d饿所以又系时间揾下食因为今日想食下炒蛋多士所以决定食呢间主要系见佢光猛得黎又装修得几骨致入到黎都坐得算舒服(应该系因为楼底够高所以有空间感)Menu一目了然有常餐有推介仲有d特色菜式要注意既系佢有d菜式系期间限定(不过系用小时计)既,譬如我地好想食既黑松露手撕鸡意粉就要下昼5点半之后先有得食不过招牌常餐系梗系常常有得用餐啦佢有几道招牌推介,本身想食滑蛋叉烧饭不过今日咁岩无得食,唯有下次先叫最后决定食常餐!加多个葱油猪扒饭港式得黎又带少少欧陆风味既装潢有助增加食欲(好似系)食常餐就梗系要配奶茶!一冷一热试试佢先冻奶茶唔太多冰所以饮到尾都仲好有味,温馨提示可能系因为有冰既关系饮落都几甜,如果想茶味多d既朋友仔可能可以试下叫少甜热奶茶入口好滑好香,唔错唔错等左一阵个炒蛋多士终于黎到啦炒蛋既火喉控制得相当唔错,食落去滑得黎又保留到一定份量既蛋汁话说沙嗲牛肉面系我儿时最爱所以一定要试下!个面一上既感觉系好!足!料!好多餐厅可能因为要控制成本个牛面可能会多汁少肉,不过呢个沙嗲牛肉面绝对无欺场个汁浓得黎d牛肉份量都相当足够,食既时候唔洗就住就住招牌既葱油猪扒饭,d葱油好香
行行下街又黎到炮台山感觉有d饿所以又系时间揾下食

因为今日想食下炒蛋多士所以决定食呢间
主要系见佢光猛得黎又装修得几骨致

入到黎都坐得算舒服(应该系因为楼底够高所以有空间感
Menu一目了然有常餐有推介仲有d特色菜式

要注意既系佢有d菜式系期间限定(不过系用小时计
不过招牌常餐系梗系常常有得用餐啦

最后决定食常餐!加多个葱油猪扒饭

港式得黎又带少少欧陆风味既装潢有助增加食欲(好似系)

食常餐就梗系要配奶茶!一冷一热试试佢先

冻奶茶

冻奶茶唔太多冰所以饮到尾都仲好有味,温馨提示
热奶茶

热奶茶入口好滑好香,唔错唔错

炒蛋多士

等左一阵个炒蛋多士终于黎到啦

招牌沙嗲牛肉出前一丁

个汁浓得黎d牛肉份量都相当足够,食既时候唔洗就住就住

喜哥葱油猪扒煎蛋饭

招牌既葱油猪扒饭,d葱油好香猪扒都几厚切
食落有油香又唔会太干,认真好唔错呀

瑞士鸡翼捞公仔面

本身期望唔大既葱油瑞士鸡翼捞丁反而俾到我地意外既惊喜
葱油香得黎估唔到同瑞士汁可以咁夹!
个面又唔会煮到太
淋所以捞埋一齐既时候系集瑞士汁既甜同葱油既香于一身,鸡翼亦都整得好入味
好味!

大合照,大满足