We are on 勝利道💫 Coffee break in Victory Avenue☕️.. 🎵🎶流淚行勝利道 別再做愛情奴沒有另一半也願身邊各人都安好🎶🎵今次來到勝利道做咩好❓來吃個便飯好唔好。一間帶日式木系風格既西日餐廳🍽 PEKO PEKO 走簡約風感覺寧靜舒服,提供西式 & 日式fusion 菜式,估唔到係何文田都有一間有質素既文青Cafe & Restaurant,帶來小清新感覺。ll $118煙燻三文魚、牛油果、藜麥、枸杞籽ll $108OSAKA Fried Ricell $62Deep Fried Sesame Chickenll $168French Braised Beef Cheek餐廳其中一款主打菜式Salad🥗 健康又精緻,成碟擺盤相當吸引,煙燻三文魚不錯吃。小食炸雞🍗 大大份肉質juicy💦。日式主食當然唔少得大阪炒飯🍚,大阪燒的味道。其中一款每次必點既Beef Cheek🐮 炆得肉質軟淋嫩滑而牛味濃,推薦之一❤️。係何文田想食fusion 菜都係其中一間不錯既選擇喔。..×××××ש何文田勝利道1-3號地舖..

🎵🎶流淚行勝利道 別再做愛情奴
沒有另一半也願身邊各人都安好🎶🎵

l[SUPERFOOD]l $118
煙燻三文魚、牛油果、藜麥、枸杞籽

l[大阪炒飯]l $108
OSAKA Fried Rice