2024-03-05 21 浏览
去完旅行返咗嚟幾日減肥,今日終於放監😭即刻搵嘢食,見到佐敦莊士倫敦有任食火鍋,好耐冇去過,即刻諗住去大吃大喝!😋😍餐廳位置寬敞,卡位坐得非常舒服,人多嘅話都有多張圓台提供,啱晒傾偈👍🏻呢度首先食咗雞煲,然後先再打邊爐👍🏻雞煲方面調味非常特別,都好惹味😋雞件食完可以再添❤️之後打邊爐我哋揀咗椰子雞湯底😆配料方面選擇眾多,當中蝦滑墨魚滑同埋雞軟骨滑最吸引😍唔係度度任食邊爐都有,而且質素相當唔錯,非常彈牙👍🏻🤤另外仲有海蝦,非常新鮮,肉質爽口😋不得不提每台都會送一碟高質肥牛,肉味濃郁👍🏻當中打邊爐仲有豬頸肉揀,點埋啲醬汁非常入味😍市區收費嚟講呢度都算唔錯,而且9:30後仲有宵夜價錢,非常抵食👍🏻