聽朋友介紹佐敦有間大排檔好出名,位於官涌市政大樓下2樓熟食中心,一開始仲好驚街市地方會濕立立,點知環境好衛生乾淨,完全顛覆咗我嘅想像,真係太耐冇食過大排檔,依家進化到用QR code落單😂 見住廚師好努力煮每一道餸,分量十足,超有鑊氣,佩服佩服!今次叫咗個沙嗲肥牛煲,粉絲超足料,超入味吸晒肥牛啲味道,送飯一流!可愛BB鴨一隻,皮夠脆又香,送酒一流腰果黑醋骨⭐️⭐️⭐️⭐️果然係正宗大排檔,拎上枱仲係熱辣辣出煙的,豬肉肉質超嫩滑,味道酸酸甜甜,非常開胃,小朋友至愛!黑松露帶子炒飯,黑松露味道好突出又有鑊氣,係大排檔先可以炒到啲飯粒粒分明蝦醬通菜,諗住食些少蔬菜通菜,分量超多配濃郁的蝦醬,非常惹味!

可愛BB鴨一隻,皮夠脆又香,送酒一流