招聘中
$17,000-$19,000
月薪 (面议)

Potluck Eatery

2023-04-09 1218 浏览
呢间餐厅之前同朋友庆祝生日曾经到访,觉得质素环境都不错,所以今次决定再访🤓Soup w/ Bread是日餐汤系大蒜薯仔汤~将大蒜同薯仔打到十分幼滑,薯味十足!✨🦞芝士菠菜龙虾蟹肉意粉卷以扁身嘅意粉包裹住龙虾肉同蟹肉,鲜味十足!配上蕃茄酱酸酸甜甜,令到意粉卷入口感觉更加轻盈✨另外上面配上两只炸过嘅龙虾钳,一齐食,令整体层次更加丰富🌟✨🐑烤焗香草保云苏纽西兰西冷羊扒纽西兰西冷羊扒叫咗七成熟,肉质嫩滑富肉香,唔会过膻,可随自己喜好配上芥辣或者🌿薄荷香草酱~配菜方面则有杂豆和🥔焗薯!🍰Dessert甜品可以选择🍰纽约芝士蛋糕或者🍧杂莓雪糕,我地两样都叫咗黎试下,纽约芝士蛋糕芝士味香浓,份量亦都合适;杂莓雪糕则会较酸甜,好适合配纽约芝士蛋糕一齐食😋☕️Iced Americino咖啡味香浓,酸味唔突出~🫖洋甘菊茶选用twinings 茶包,入口顺滑,夜晚饮会有助睡眠🤣环境:4.1/5以木系装修为主,比人一种舒服优闲嘅感觉,设部份outdoor位置。服务:4/5店员态度亲切殷勤,不停帮我地加水👍🏼食物:4/5主菜质素有保证,芝士菠菜龙虾蟹肉意粉卷同烤焗香草保云苏纽西兰西冷羊扒都推介推介🌟

Soup w/ Bread
是日餐汤系大蒜薯仔汤~将大蒜同薯仔打到十分幼滑,薯味十足!

✨🦞芝士菠菜龙虾蟹肉意粉卷

✨🐑烤焗香草保云苏纽西兰西冷羊扒

🍰Dessert

☕️Iced Americino
咖啡味香浓,酸味唔突出~

🫖洋甘菊茶
选用twinings 茶包,入口顺滑,夜晚饮会有助睡眠🤣

环境:4.1/5

服务:4/5
店员态度亲切殷勤,不停帮我地加水👍🏼

食物:4/5
推介🌟