2022-07-19
係佐敦原來都有間好日系既cafe 係正彌敦道中間外表睇落好似英式coffee shop咁 都幾精緻入邊就簡約設計得黎都好有feel 有小小西餐廳感覺 今次主要叫左兩個主食同埋飲品 佢都係以日式食物做主題 飲品都有咖啡 同埋其他凍飲特飲呢個係日式刺身帶子 明太子配長通粉 佢個擺都好日系 配上好多蝦仔 明太子醬住長通粉完全好吸味 仲要刺身帶子煎香左個底 食落口唔會好生既感覺同埋明太子香 令到成個麵麵好出色 中意明太子類一定要食第二樣主食係 雞胸 羅勒醬配長通粉有4-5塊雞胸 仲要煎香完全唔un 口感好好加上pesto source 去煮 同明太子感覺好唔同佢係香草香味 中意食意粉既人應該都會中意呢個再加上左芝士粉 成件事口感再濃再厚d飲品就叫左一杯熱 Dominican chocolate coffee 一杯 yellow Oatly-milk shake朱古力咖啡味道真係中和得好好 入口有朱古力甘味再配埋咖啡底既厚香 呢個真心推薦重點係靚咖啡 飲到底都仲留到個拉花 掂!Milk shake 就好fresh 入口好香好濃芒果 同香蕉 仲要賣相都好靚 成杯milk shake 係好濃!
外表睇落好似英式coffee shop咁 都幾精緻
再加上左芝士粉 成件事口感再濃再厚d
一杯 yellow Oatly-milk shake
朱古力咖啡味道真係中和得好好 入口有朱古力甘味
再配埋咖啡底既厚香 呢個真心推薦
重點係靚咖啡 飲到底都仲留到個拉花 掂!