2022-07-29
油尖旺一向都好多好嘢食 今次要介紹嘅呢間餐廳位於地鐵站出口行1分鐘就到啦🫢 真係好方便 門口仲有巴士站添🚏 Cafe主要以自助形式運作 客人需要到counter點餐 仲有個自助拎餐具紙巾調味料嘅地方 所以餐廳係冇收加一服務費㗎😯 日本刺身帶子 明太子 長通粉見到係長通粉即刻要嗌嚟試吓🤓 因為本身好鍾意長通粉入面通窿可以索晒啲汁😙 呢碟長通粉果然冇令我失望 雖然份量唔算好多 但係一個人食晒都絕對唔會太膩 有好多明太子藏咗喺長通粉入面 面頭有三粒好厚嘅刺身帶子😎 店員切開咗帶子在輕輕煎香咗 所以食落口依然好嫩滑㗎蛋糕飲品套餐呢個係店員推介嘅套餐嚟嘅 有三款迷你撻可以揀 我就揀咗伯爵茶撻🥧 伯爵茶撻分咗兩層 上面就係伯爵茶味 下面就係奶凍咁樣嘅味🍦 覺得成件撻個平衡好好 唔會太甜 細細件啱晒做飯後甜品 呢個價錢仲包括咗一杯$42或以下嘅咖啡飲品Flat white呢個拉花就削咗少少🤏 但係都係一杯我幾鍾意嘅咖啡 因為女朋友個胃唔係咁好 但係又好鍾意飲咖啡☕️ 所以就要飲啲奶嘅比例較重嘅咖啡Caffe latte呢杯咖啡味明顯香好多 所以就啱我啦🥰 而且拉花好靚 返完工咁辛苦真係要嘆返杯靚啡雖然
日本刺身帶子 明太子 長通粉
蛋糕飲品套餐
Flat white
Caffe latte
雖然呢度冇收加一服務費 但係服務質素都唔錯😉 女朋友好着重餐廳嘅衛生情況 佢話呢度嘅洗手間非常乾淨 好值得一讚