2021-12-04
今次我哋去咗係佐敦嘅 @swing.at ,餐廳位置唔算太方便,近柯士甸站。不過環境裝修好舒服,下午茶時段都幾多人下!好彩𝗯𝗼𝗼𝗸定位姐🤪ღ 𝐌𝐢𝐧𝐢 𝐁𝐚𝐠𝐞𝐥 𝐓𝐞𝐚 𝐒𝐞𝐭 $𝟐𝟖𝟎 𝐟𝐨𝐫 𝟐要提早預訂嘅𝘁𝗲𝗮 𝘀𝗲𝘁,整體價錢合理,性價比高!╰┈➤ 𝘁𝗮𝘀𝘁𝗲: 𝟳.𝟴/𝟭𝟬 𝗿𝗲𝗰𝗼𝗺𝗺𝗲𝗻𝗱: 𝟳.𝟱/𝟭𝟬ఌ 𝐏𝐚𝐫𝐦𝐚 𝐇𝐚𝐦 𝐏𝐥𝐚𝐢𝐧 𝐁𝐚𝐠𝐞𝐥ఌ 𝐒𝐥𝐨𝐰-𝐂𝐨𝐨𝐤𝐞𝐝 𝐂𝐡𝐢𝐜𝐤𝐞𝐧 𝐁𝐞𝐞𝐭𝐫𝐨𝐨𝐭 𝐁𝐚𝐠𝐞𝐥ఌ 𝐓𝐮𝐧𝐚 𝐁𝐚𝐦𝐛𝐨𝐨 𝐂𝐡𝐚𝐫𝐜𝐨𝐚𝐥 𝐁𝐚𝐠𝐞𝐥ఌ 𝐃𝐢𝐫𝐭𝐲 𝐂𝐡𝐨𝐜𝐨𝐥𝐚𝐭𝐞 𝐁𝐚𝐠𝐞𝐥四款𝗯𝗮𝗴𝗲𝗹都覺有特色,每一款配搭都各有特色,好食!口感煙煙韌韌,外皮微脆。個人特別喜歡唯一嘅甜味,朱古力味香濃!另外雞肉都好食,好嫩滑😇ఌ 𝐂𝐨𝐜𝐤𝐭𝐚𝐢𝐥 𝐏𝐫𝐚𝐰𝐧ఌ 𝐁𝐥𝐚𝐜𝐤 𝐒𝐞𝐬𝐚𝐦𝐞 𝐂𝐫𝐞𝐦𝐞 𝐁𝐮𝐫𝐥𝐞𝐞芝麻控𝘀𝗼 𝗵𝗮𝗽𝗽𝘆(●’◡’●)ノ好好食呀!面頭有燒脆咗嘅焦糖,層次豐富!唯一缺點係⋯太細個唔夠喉𝗫𝗗ఌ 𝐓𝐢𝐫𝐚𝐦𝐢𝐬𝐮ఌ 𝐓𝐡𝐚𝐢 𝐂𝐡𝐞𝐞𝐬𝐞 𝐂𝐚𝐤𝐞ఌ 𝐄𝐚𝐫𝐥 𝐆𝐫𝐞𝐲 𝐒𝐜𝐨𝐧𝐞大讚呢個𝘀𝗰𝗼𝗻𝗲好好食!伯爵茶味唔
要提早預訂嘅𝘁𝗲𝗮 𝘀𝗲𝘁,整體價錢合理,性價比高!
ఌ 𝐏𝐚𝐫𝐦𝐚 𝐇𝐚𝐦 𝐏𝐥𝐚𝐢𝐧 𝐁𝐚𝐠𝐞𝐥
ఌ 𝐓𝐮𝐧𝐚 𝐁𝐚𝐦𝐛𝐨𝐨 𝐂𝐡𝐚𝐫𝐜𝐨𝐚𝐥 𝐁𝐚𝐠𝐞𝐥
ఌ 𝐃𝐢𝐫𝐭𝐲 𝐂𝐡𝐨𝐜𝐨𝐥𝐚𝐭𝐞 𝐁𝐚𝐠𝐞𝐥
ఌ 𝐂𝐨𝐜𝐤𝐭𝐚𝐢𝐥 𝐏𝐫𝐚𝐰𝐧
ఌ 𝐁𝐥𝐚𝐜𝐤 𝐒𝐞𝐬𝐚𝐦𝐞 𝐂𝐫𝐞𝐦𝐞 𝐁𝐮𝐫𝐥𝐞𝐞
芝麻控𝘀𝗼 𝗵𝗮𝗽𝗽𝘆(●’◡’●)ノ好好食呀!
面頭有燒脆咗嘅焦糖,層次豐富!唯一缺點係⋯太細個唔夠喉𝗫𝗗
ఌ 𝐓𝐢𝐫𝐚𝐦𝐢𝐬𝐮
ఌ 𝐓𝐡𝐚𝐢 𝐂𝐡𝐞𝐞𝐬𝐞 𝐂𝐚𝐤𝐞
ఌ 𝐄𝐚𝐫𝐥 𝐆𝐫𝐞𝐲 𝐒𝐜𝐨𝐧𝐞
大讚呢個𝘀𝗰𝗼𝗻𝗲好好食!
伯爵茶味唔算好重,但口感好食!夠鬆脆~
𝗦𝘄𝗶𝗻𝗴 𝗔𝘁
✵ 𝒍𝒐𝒄𝒂𝒕𝒊𝒐𝒏 • 𝒆𝒏𝒗𝒊𝒓𝒐𝒏𝒎𝒆𝒏𝒕 𝟲.𝟴/𝟭𝟬
✵ 𝒄𝒖𝒊𝒔𝒊𝒏𝒆 • 𝒇𝒐𝒐𝒅 𝟳.𝟴/𝟭𝟬
✵ 𝒑𝒓𝒊𝒄𝒆 𝒓𝒂𝒏𝒈𝒆 • 𝒂𝒇𝒇𝒐𝒓𝒅𝒂𝒃𝒊𝒍𝒊𝒕𝒚 𝟳.𝟮/𝟭𝟬
✵ 𝒔𝒆𝒓𝒗𝒊𝒄𝒆 𝟳.𝟴/𝟭𝟬
✵ 𝒓𝒆𝒗𝒊𝒔𝒊𝒕 ᴍᴀʏʙᴇ