2023-05-08 640 浏览
临近母亲节 当然要同母亲大人食餐好嘅 呢晚就嚟咗佐敦打边炉 同佢刷餐劲嘅 食任饮任食两小时嘅火锅放题🥰麻辣鸡煲一嚟就食个鸡煲揭开序幕🐥 呢个鸡煲得一款辣度 不过只系惹味嘅辣 老少咸宜🙊 唔会辣到食唔到 鸡件都几大嚿 咬落啖啖肉 唔会得啲骨 如果唔够仲可以再添㗎😮鲨鱼骨猴头菇汤底呢间餐厅同其他做鸡煲火锅嘅餐厅唔同 食完鸡煲唔系就咁加汤底落去继续打边炉 而系可以拣过个汤底👍🏻 会另外再提供一个汤底 呢个汤底几鲜甜 几钟意呢个做法 因为唔会全程都只系食到鸡煲嘅味道肉类手切肥牛 肥瘦分明 牛肉味香浓🐮 四宝丸 包括手打墨鱼丸 鸡软骨丸 手打虾丸 鲮鱼丸 我就最钟意鸡软骨丸啦 因为口感一流🐤 呢度仲有啲贵价啲嘅材料 白鳝片 羊肉片 生猛海虾等等 呢几样我都嗌咗好多次😎其他配料呢度嘅火锅配料都有好多种类 有啲难逐样同大家介绍 我就嗌咗黑松露水饺 入面都几多馅料🥟 而且黑松露味几出众 炸响铃卷 炸鱼皮 唐生菜 呢几样就火锅必备㗎啦😌放题仲包咗任饮饮品 有罐装饮品同竹蔗茅根 妈妈就好满意竹蔗茅根呢啲比较养生嘅饮品喇🤩 食完最后食返杯软雪糕都非常唔错🍦朱古力雪糕唔会太甜

麻辣鸡煲
麻辣鸡煲