2022-05-09 1215 浏览
话说覆诊关系,成日有啲个零钟嘅gap time唔知点过,坐喺条街等又唔系办法,最近终于俾我揾到呢个好地方!位于佐敦逸东酒店对面嘅登台酒店(好奇怪嘅名),1楼餐厅The Kitchen Savvy 就系呢个好好hea嘅地方!空间好大而且人流唔多,是日平日3点左右大约只有几台客人,大家都安安静静的。服务员态度非常好,细心讲解下午茶时段有咩选择同佢哋做紧咩promotion。最后当late lunch嘅我哋叫到一枱都系嘢食,不过因为系下午茶menu,所以份量唔会太多,岩岩好。由Pizza 到意粉再到蛋糕都系有heart有水准之作,我对于呢度好满意。唯一担心佢其实真系好似无咩人。。。大家要开会啊gathering啊都可以上去帮衬下,唔想无咗个休闲嘅好地方。

2022-05-05