👣 Heart Coffee 👣🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍Cafe有outdoor同indoor seats整體以白灰為主調 簡約文青環境舒適😉中意打卡嘅朋友坐出面的話影相會幾靚📸食物方面 特別之處係有提供生酮menu 就算keto diet緊嘅客人都可以過嚟cafe hopping!另外亦見到餅櫃放滿自家製嘅甜品 🍰可以望完實物先再落單!⭐⭐ 牛油果蟹肉意粉🍝 HKD$108⭐⭐大推呢道😍😍每一口都食到絲絲蟹肉🦀 而且加入了少少檸檬汁蟹肉帶有檸檬清香忌廉混合綿密嘅牛油果蓉🥑加粒粒毛豆令醬汁超creamy之餘亦有咬口 整體唔會好膩如果意粉份量可以多點就更好!味道:🌕🌕🌕🌕🌗⭐⭐生酮蒜香雞扒配牛肝菌醬汁🐔 HKD$98⭐⭐蒜香雞扒外皮煎得微脆😉肉質唔乾食到有肉汁伴菜有沙律菜同牛油果 🥑沙律同雞扒點牛肝菌醬汁一齊食 無咁單調牛肝菌醬汁其實唔算好濃味但微鹹可以吊返啲味味道:🌕🌕🌕🌖🌑⭐⭐Almond Tofu Cheesecake🍰 HKD$78⭐⭐呢款係超重杏仁味 比我預期重好多😂喜愛超濃郁杏仁糊嘅朋友相信會中意質感半軟滑但會食到有輕微杏仁粉粒粒 整體來說是滿滿的杏仁霜及豆腐既味道
👣 Heart Coffee 👣

🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍

Cafe有outdoor同indoor seats
整體以白灰為主調 簡約文青
環境舒適😉
中意打卡嘅朋友坐出面的話影相會幾靚📸

另外亦見到餅櫃放滿自家製嘅甜品 🍰
可以望完實物先再落單!

⭐⭐ 牛油果蟹肉意粉🍝 HKD$108⭐⭐
大推呢道😍😍
每一口都食到絲絲蟹肉🦀 而且加入了少少檸檬汁
蟹肉帶有檸檬清香
忌廉混合綿密嘅牛油果蓉🥑加粒粒毛豆
令醬汁超creamy之餘亦有咬口
整體唔會好膩
如果意粉份量可以多點就更好!

味道:🌕🌕🌕🌕🌗

呢款係超重杏仁味 比我預期重好多😂
喜愛超濃郁杏仁糊嘅朋友相信會中意
質感半軟滑但會食到有輕微杏仁粉粒粒
整體來說是滿滿的杏仁霜及豆腐既味道
不過我個人不太喜愛杏仁糊/霜的味道😛 本來以為會有芝士味才叫的
所以希望有機會再試其他甜品

味道:🌕🌕🌕🌑🌑