2023-03-06 167 浏览
3人去吃叫了中價的二人套餐及多點了幾個小食。先說說散叫食物:牛油果軟殼蟹加洲卷 – 不過不失, 整件放入口不覺有軟殼蟹感覺蝦雜錦天婦羅 – 有3隻蝦, 有4件蔬菜包括: 冬菇, 粟米花, 茄瓜片, 蕃薯蝦不似cheap cheap 的蝦, 都有蝦味, 其他蔬菜都算可以二人套餐有3個價位, 我們選了中價, $489, 食物包括以下及兩杯细果茶:魚生片 – 三文魚, 油甘魚, 大蝦各兩件, 魚生都好新鮮, 又不論惜地厚切。厚玉子 – 新鮮熱呼呼送上, 蛋夠香又滑, 有足夠廷身能夠用筷子夾起。蟹肉蟹子沙律 – 估不到是真蟹肉, 以為只會用高級少少的蟹柳絲, 但用真蟹肉是加分的,但有幾口比較腥。鐵板華味鳥 – 一送上來熱呼呼的, 但望落烏黑黑的雞件, 以為是燒焦了, 非也, 其他是醬汁。入口有驚喜, 味道香口加上有甜甜的洋蔥, 好味!鰻魚飯 – 足料, 鰻魚有半條而且是厚身的, 鰻魚汁夠味, 又足夠撈飯吃。牛肉蔬菜豆腐鍋 – 用gas爐原鍋上, 有6片牛似偏少少肥, 有娃娃菜冬菇豆腐, 鍋仔細細但其實份量都足夠。餐廳人員服務質素都好好, 會主動倒茶, 收拾用完的餐具。都是不錯的餐廳。
3人去吃叫了中價的二人套餐及多點了幾個小食。
先說說散叫食物: