2008-09-03
我覺得呢間野真係好低食.今時今日40-50蚊就有自助餐食仲要係唔限時係香港真係少之有少.而係食物質素方面就一定唔會有板長呀板前呀呢一D較高級既食肆質素禁高,但佢係比唔到我覺得難食既感覺,有D都幾好味 講番呢度D壽司:呢度D蛋壽司真係好好味.我食過板前板長佢地D蛋壽司真係比不上呢度.仲有呢度D八爪魚呀,螺肉真係唔錯仲有其他壽司都唔錯.的確呢度D壽司比起其他壽司店的壽司較易散開,但係都唔係成日散既,其實唔想佢地散係有辦法既,就係利用快子打橫夾向壽司飯部的中央禁就冇禁易散啦. 而服務方面都不過不失:的確,講到係洛ORDER方面,服務員有時比到D好姒唔受埋既感覺,但我覺得呢一方面都可以埋解.是關呢度D服務員唔係真係禁多,而佢地右要拾台,上菜,聯絡出面而客人真係好多,叫1次佢應你唔到2次一定應到你,因為真係好多人而佢地右唔係3頭6臂,所以係可以理解.而佢地上菜既速度都係OK既唔會太慢. 如果大家想去試試的話最好就係2:00PM-5:00PM呢個時段去,因為呢間野既夜埸大多數都爆.如果8點幾先去到就係有排除非一個人去啦如果唔係真係有排等
鍾意勁食既人可以去試下.只因填肚一流價錢大眾化一試無妨:注意注意:深水涉係有兩間明蔣一間係西九馬路對出一間係(女)面.出面個間係冇得洛ORDER姐係佢出D咩你就要食D咩而西九(女)面個間呢就有得洛ORDER既.我既分享到始為此THX