2018-02-07
平時係陽屋道呢邊買海鮮就多,最近見開左間新西餐,決定今個月姊妹聚試下,未開始食大家都已經好滿意啦,事關我地都係青衣人,葵涌人,食飽出去行兩步就有巴士反家,勁方便入到去就更有驚喜,原來餐廳裡面以貓貓為主題,周圍有唔少貓圖案,擺設,我呢個貓奴十分滿意煙三文魚蟹肉波波 $98先點份前菜,一客四件,岩岩好一人一球唔洗爭,外面係煙三文魚,入面包住蟹肉,啖啖肉,又鮮甜~香辣雞翼 $48雞翼外皮炸到好香脆,卜擦一聲咬落去爆出肉汁,帶微微香辣~啤酒煮蚬 $88平時食白酒煮蚬多,呢度既係啤酒煮蚬,多左陣麥味,甜甜地有酒香,好味啊~卡邦尼意粉 $108意粉硬度岩岩好,個汁夠杰,每條意粉都充份掛上醬汁,蛋味香又creamy,加埋煙肉碎既咸香,大家都大讚~焗朱古力棉花糖 $108最後叫個甜品4個女仔分享,上面係棉花糖,下面係溶朱古力,成碟去焗,焗至棉花糖金黃,配上馬莉餅一齊食~本來仲怕好甜好漏,點知4條女搶住食,綿花糖外層脆脆地帶點煙un,中間溶左一食落去又綿又揾絲,朱古力夠香濃,連埋馬莉餅同食,甜度岩岩好,推介
煙三文魚蟹肉波波 $98
香辣雞翼 $48
雞翼外皮炸到好香脆,卜擦一聲咬落去爆出肉汁,帶微微香辣~
啤酒煮蚬 $88
卡邦尼意粉 $108