2023-02-05
情人節👩🏻❤️👨🏻就快到,買左禮物未呢🎁?有冇訂蛋糕呀🎂?儀式感對女人好重要嫁❣️如果你乜都未做🫣,希望你睇到👀依個𝐏𝐨𝐬𝐭時仲趕得切啦💨嗱!雖然大多數靚靚食甜品🍮都係有第二個胃🤰🏻但長期食太甜好易肥 • 又唔健康🤷🏻♀️既然係咁,不如訂番個低糖 • 低油既戚風蛋糕🎂相信收到既另一半一定會好開心 • 加晒分🫶🏻~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~• 店舖既蛋糕大致分為𝟐類(原個🎂 • 件裝🍰),再各有細分唔同既款式😌(原個🎂) 鮮花款/模型款式 • 雪糕筒款 • 爆谷/ 酒樽款式 • 雙層蛋糕 • 百日宴(件裝🍰) 散水餅 / 回禮精選 • 盒子蛋糕 • 件裝(戚風三文治).而我今次就揀左💁🏻♀️▪草莓百香果 𝐱 水晶珠戚風 ($450/4吋 • 𝟐-𝟒人)蛋糕🍰分層 : 草莓戚風蛋糕 • 草莓果肉果𝐉𝐚𝐦 • 百香果𝐂𝐫𝐞𝐚𝐦 • 水晶珠造型上簡約少女風👧🏻,表面有士多啤梨粒粒🍓 • 少少𝐏𝐢𝐧𝐤𝐏𝐢𝐧𝐤𝐂𝐫𝐞𝐚𝐦💖戚風蛋糕體軟綿綿,水晶珠爽爽口感💎襯埋幾特別😝少甜配方,加埋酸酸甜甜既士多啤梨🍓 • 清香既百香果𝐂𝐫𝐞𝐚𝐦🤍食落完全唔會覺得膩💃🏻
有冇訂蛋糕呀🎂?儀式感對女人好重要嫁❣️
如果你乜都未做🫣,希望你睇到👀依個𝐏𝐨𝐬𝐭時仲趕得切啦💨
嗱!雖然大多數靚靚食甜品🍮都係有第二個胃🤰🏻
但長期食太甜好易肥 • 又唔健康🤷🏻♀️
既然係咁,不如訂番個低糖 • 低油既戚風蛋糕🎂
相信收到既另一半一定會好開心 • 加晒分🫶🏻
而我今次就揀左💁🏻♀️
戚風蛋糕體軟綿綿,水晶珠爽爽口感💎
襯埋幾特別😝
食落完全唔會覺得膩💃🏻
蛋糕另有其他𝐒𝐢𝐳𝐞 ($530/6吋 • 𝟓-𝟖人) ($730/8吋 • 𝟗-𝟏𝟓人)
👉🏻由於戚風蛋糕係比較鬆軟 • 輕身☁️
所以唔係以每磅計算價錢🏋️♀️
主要會視乎蛋糕大小(即蛋糕直徑)計算⭕️
🔺蛋糕不含任何防腐劑💯
🔺會送蠟燭🕯️及𝐇𝐚𝐩𝐩𝐲 𝐁𝐢𝐫𝐭𝐡𝐝𝐚𝐲插牌𝟏個,如要寫朱古力牌🍫(另加+$20)
🔺店舖既蛋糕🎂係少甜配方,如客人想再少甜,可於𝐂𝐫𝐞𝐚𝐦上再減糖🤍
🔺有溫馨提示卡仔🔖好細心💕