2022-07-21 68 浏览
好味指數:👅👅抵食指數:回頭率指數:⭐️👍🏻服務不錯,職員幾有禮貌🫱🏻‍🫲🏼▶️ 梳乎厘班戟 $138- 呢間係大家都話係日本大熱pancake 店, 每個pancake 要等十幾分鐘,一年前食過一次覺得好好食,但上星期去食冇咁好食👎🏻👎🏻 佢冇咩空氣感,冇果種梳乎厘感覺,只有pancake 感🥲🥲👎🏻 因為冇梳乎厘空氣感,所以偏硬身,個人嚟講唔太鍾意👎🏻 佢標價$138,所以我對佢嘅expectation 高啲,但呢個梳乎厘pancake 唔係話唔好食,但只係唔值呢個價錢,平佢一半嘅鋪仔都會食到呢個水準🥹▶️焦糖香蕉班戟 $98- 平平無奇,無咩驚喜🤥 👍🏻香蕉上帶有一層普通焦糖,但燒得係脆嘅,值得一讚😆 👎🏻甜得黎帶點膩,食到淨返1/4 唔想再食了,怕甜嘅朋友唔建議🫡 ▶️ 總括嚟講,如果你係食完飯口痕想食啲甜野就唔太建議,去返一般糖水舖食仲好🤣

好味指數:👅👅
抵食指數:
回頭率指數:⭐️

👍🏻服務不錯,職員幾有禮貌🫱🏻‍🫲🏼

▶️ 梳乎厘班戟 $138

👎🏻 因為冇梳乎厘空氣感,所以偏硬身,個人嚟講唔太鍾意

▶️焦糖香蕉班戟 $98

- 平平無奇,無咩驚喜🤥

👍🏻香蕉上帶有一層普通焦糖,但燒得係脆嘅,值得一讚😆

梳乎厘班戟