(非会员)
2009-05-23 104 浏览
我地從窗外望入去,環境都唔錯,於是就入去坐低。打開 menu,見到有好多野揀la 坐低左之後, 望四周環境已經唔錯, 增添氣氛, 仲有個好似high tea 既架添, 下層係放消毒毛巾,而上層放朱古力, 幾有心思及細心~~~~~讚讚讚 仲好有氣氛添 , 拍拖談心, 傾心事的 好地方,但地方雖然唔大 ,都ok laorder咗個頭盤:煙三文魚什菜沙律,配油醋汁,我覺得都幾健康,都可以接受ccccccc主菜: 大虾 併 黑椒牛仔骨 + 薯蓉 -大虾 很大隻, 煎得很香脆; 牛仔骨 剛好好有8成熟, 口感 煙un 又夠腍! 黑椒西冷扒- 剛好好7成熟...比想像中腍! 配菜有翠玉瓜好薯仔片鮮茄帶子蝴蝶粉估唔到幾好味喎帶子幾新鮮~唔似係冰鮮帶子見到menu有22蚊2杯紅酒都幾好,值得一試甜品:黑森林蛋糕都ok 見到黑森林蛋糕唔同出面 ,個黑森林蛋糕上面有粒朱古力所以我推介黑森林蛋糕有機會再嚟多次
坐低左之後, 望四周環境已經唔錯,

牛仔骨 剛好好有8成熟, 口感 煙un 又夠腍!

鮮茄帶子蝴蝶粉估唔到幾好味喎帶子幾新鮮~唔似係冰鮮帶子

見到menu有22蚊2杯紅酒都幾好,值得一試

甜品:黑森林蛋糕都ok
見到黑森林蛋糕唔同出面 ,個黑森林蛋糕上面有粒朱古力

所以我推介黑森林蛋糕
有機會再嚟多次