2019-10-29
餐廳環境都算大,用左不少綠色植物佈置,配搭木枱木椅,環境比較似Cafe多過火鍋店,也頗舒適。但馬屋一人一鍋Soup Choice :1.) 意式蕃茄芝士鍋🍅2.) 美人鍋意式芝士蕃茄鍋經牛肉煮出來的湯底,又香又濃郁🥣!記得加多啲菜🥦🥕,咁就食得又好味又健康~ 意式蕃茄芝士鍋 又好味又健康2.) 美人鍋」美人鍋湯底之所以咁多人喜愛包括我個人,係因為佢嘅濃鮮熬製,每一口都係鮮奶色的清甜營養精華,唔需要仼何多餘嘅調味,已經達到簡單至極滋味喇😋但馬屋健康野菜等配菜十分之多款選擇,Shabu Shabu 放題好多完化🍲 配上肉味濃郁且高質嘅「日本產黑毛和牛牛肉」,其黑毛和牛肉入口脂香突出,令人回味無窮!仲可以無限♾追加添同埋香滑爽嫩嘅北海道夢之大地豚豚肉,最係以四款好高靚嘅Haagen dazs雪糕任食作為結尾,真係諗起都肚餓
但馬屋一人一鍋Soup Choice :
1.) 意式蕃茄芝士鍋🍅