2018-05-05 426 浏览
原本約左朋友行山 但不知是不是有人想偷懶Hea下 一口咬定會落雨 所以大家轉場Hea下 食餐好的朋友住堅尼地城 當然是熟絡的人帶路。來到北街近海旁上的一間裝修似足外國氣氛的餐廳  都幾得意。此店以比利時列日窩夫為主打 menu上對列日窩夫的介紹 令我非常的期待 waitress介紹左 幾款受歡迎的野食 一時之間好難決定 最後都是相機食先Double Burger列日窩夫似麵包的口感 原來同牛肉是如此相夾 香草的香味 令到整體再加分。漢堡加薯條 果然無介紹錯朋友要左牛角啤酒 不記得名 有興趣就要自己問店員啦! 後話 散步到附近碼頭 好多人跑步 放狗 影像。 雖然無行到山 但散下步 食好西 都是開心的星期6. 謝謝朋友的帶路 下次再來過.

朋友要左牛角啤酒 不記得名
 有興趣就要自己問店員啦!

2018-05-05